Pekantorin täysremontti toi kaupan tälle vuosituhannelle

K-Market Pekantori Korkalovaaran Sudentiellä ihastuttaa ja jopa ällistyttää asiakkaita muodonmuutoksellaan. Kauppaa on remontoitu laajasti niin sisältä kuin ulkoakin parkkipaikat mukaan lukien. Kauppiaspariskunta Tero ja Mari Jolanki henkilökuntineen ovat iloisia päästessään palvelemaan asiakkaitaan nykyaikaisissa tiloissa.

 

Avajaisia juhlitaan perjantaina 7.12. klo 10 alkaen, kun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala ja Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen leikkaavat nauhan kauppiaiden kanssa.

Uutta, valoisaa ja avaraa

”Asiakkaat kiittelevät päivittäin kaupan uudesta ilmeestä. On kehuttu muun muassa avaruutta ja selkeyttä sekä nykyaikaisia kylmälaitteita, automaattiovia ja pullokonetta”, hehkuttavat Jolangit. Jo kaupan piha-alueelta huomaa muutokset. Parkkipaikkaa on asfaltoitu ja turhia puita on kaadettu pois. Kaupan eteen saadaan kunnon pyöräparkki. Kauppaan on asennettu automaattiovet ja kaikki kaupan kalusteet ovat uusia. Takatiloissa sijaitseva terminaalikylmiö, myymälän ovelliset pakastekaapit ja kaikki kylmälaitteet ovat uusia ja energiatehokkaita. Valaistus on myös energiapihiä led-tekniikkaa. Uusilla paistouuneilla valmistuu tehokkaasti leipiä ja leivonnaisia kaupan kaikkina aukioloaikoina. Pekantorille on asennettu työntekoa helpottavia nykyaikaisia ratkaisuja, nosto-ovet kaupan ja takatilojen välille, maitokaapeissa on ns. rulohyllyt, jolloin tuotteita ei tarvitse vetää eteen hyllyn tyhjentyessä vaan tuotteet liukuvat eteen hyllytekniikan ansiosta itse. Pullokone on siirtynyt järkevämpään paikkaan kaupan takaosaan, jolloin tyhjiä ei tarvitse kuljettaa kaupan läpi varastoon. Myös lastaussillan toimivuutta ja turvallisuutta on parannettu.

”Yllättävän suuri lähelläsi”

K-Market Pekantorin sloganiksi on muodostunut ”Yllättävän suuri lähelläsi”. ”Olemme saaneet lisää tilaa reilut 70 neliötä mutta uusilla tilaratkaisuilla ja kalusteilla kauppa tuntuu paljon suuremmalta”, Mari kertoo. ”Joku asiakkaistamme tokaisikin, että tämähän on kuin hypermarketti!”.

”On ollut ihanaa hyllyttää tuotteita uusiin kalusteisiin. Kaiken saa niin kauniisti esille ja uudet valotkin varmasti vaikuttavat tähän osaltaan”, Mari jatkaa. Valikoimia onkin saatu lisää ja uusien kylmäkalusteiden ansiosta mm. liha- ja kalatuotteita on voitu lisätä.

”Kauppa oli auki koko remontin ajan ja haluamme esittää kiitoksemme kärsivällisille asiakkaillemme ja henkilökunnallemme, joka on hienosti venynyt uudistustöiden aikana”, kiittävät Jolangit.

”Perjantaina juhlimme asiakkaidemme kanssa markkinatyyliin musiikin ja täytekakkukahvien kanssa koko päivän ja vähän lisää tulevina viikkoina”, lupaavat Tero ja Mari.

Lisätietoja:
K-kauppias Tero Jolanki, puh. 040 198 7242
K-kauppias Mari Jolanki, puh. 040 480 3665

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös