Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


577 uutista ja tiedotetta

Toukokuu 2019

Elina Krogerus K-Market Kastellin kauppiasyrittäjäksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.5.2019 Elina Krogerus aloittaa kauppiasuransa sunnuntaina 19.5. Oulun K-Market Kastellissa.

Pohjois-Suomi, Media

14.05.2019 09:00

K-ryhmä selvitti: Näin grillikesä etenee

Monen kesän grillaussesonkiin kuuluvan tuotteen myynti kasvaa toukokuussa ja on huipussaan kesäkuussa. Heinäkuussa suomalaisten grillausinto tasaantuu alkukesän kuukausiin verrattuna. Hittituotteita grillikauteen ovat erilaiset kasvikset, kala ja äyriäiset, luulliset lihat ja raakamakkarat. Grillien käytön monipuolistuminen näkyy tarvikkeiden suosion kasvuna.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.05.2019 09:00

K-Citymarket Järvenpäästä raportti arvostettuun kansainväliseen kaupan alan palveluun

Arvostettu kansainvälinen ruokakauppa-alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio IGD on julkaissut verkkopalvelussaan raportin vierailustaan Järvenpään K-Citymarketiin. IGD on kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio Iso-Britanniasta, joka vierailee vuosittain noin 1000 kaupassa ympäri maailmaa. He tekevät osasta vierailukaupoista kauppakierrosraportin, jossa arvioidaan kauppa. K-Citymarket Järvenpäätä koskevassa raportissa nostetaan esiin muun muassa tuoretuotteet, korkealaatuiset ravintolakonseptit ja sushi, sekä panostus yksityiskohtiin kauppias Markku Hautalan johdolla.

Asiakas, Työpaikat, Media, Etelä-Suomi

10.05.2019 10:24

Hietalahden Neste K -liikenneasemaa luotsaamaan Kimmo Kronlund

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.5.2019 Kimmo Kronlund ottaa Helsingin Hietalahden Neste K –liikenneaseman luotsatakseen kesäkuun alusta alkaen. Hän on myös Espoon Neste K Viherlaakson kauppiasyrittäjä.

Media, Etelä-Suomi

10.05.2019 09:00

Oivallus aamiaispöydässä: K-kauppiaat nostivat suomalaisen ruoan esiin

Joskus parhaat ideat syntyvät aamiaispöydässä. K-Market Merikarvian kauppiaat Janne ja Linda Vuollo saivat oivalluksen ja päättivät helpottaa kotimaisten tuotteiden löytämistä kaupan hyllyiltä. Katso alempaa video kauppiaiden pienestä suuresta teosta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Lounais-Suomi

09.05.2019 15:45

K-ryhmä avaa tänään sähköautojen pikalatausaseman K-Citymarket Kotkan yhteyteen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.5.2019 K-ryhmä on avannut tänään torstaina 9. toukokuuta uuden sähköautojen latausaseman K-Citymarket Kotkan yhteyteen. Sähköautojen lataaminen onnistuu kahdella pikalatauspisteellä ja neljällä peruslatauspisteellä. K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on aina uusiutuvaa.

Itä-Suomi, Media

09.05.2019 13:00

Hymyä ja huumoria heviosastolla

Lappeenrannassa sijaitsevan K-Supermarket Lauritsalan heviosastosta vastaava Tarja Hirvonen nauttii asiakkaiden auttamisesta ja tekee työtään positiivisella asenteella huumoria unohtamatta. Tunnustuksena työstään hän sai Sykähdys-palkinnon.

Itä-Suomi, Media

09.05.2019 12:55

K-Raudan myymälät ja verkkokauppa tukevat toisiaan – useimmat aloittavat tuotteeseen tutustumisen verkossa

K-Raudassa uskotaan vahvasti verkkokaupan ja kivijalan saumattomaan liittoon. Moni asiakas aloittaa tuotteisiin tutustumisen verkossa, mutta sen jälkeen asiakkaiden ostopolut erkanevat. Iso osa haluaa yhä käydä rautakaupan kivijalkamyymälässä hypistelemässä laattoja ja kokeilemassa, kuinka työkalut sopivat omaan käteen. Osa puolestaan tutustuu tuotteisiin mieluummin omaan tahtiinsa surffaillen ja vertaillen.

Media

08.05.2019 08:21

K-ryhmä avaa tänään sähköautojen pikalatausaseman K-Citymarket Kirkkonummen yhteyteen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.5.2019 K-ryhmä on avannut tänään tiistaina 7. toukokuuta uuden sähköautojen latausaseman K-Citymarket Kirkkonummen yhteyteen. Sähköautojen lataaminen onnistuu jatkossa kahdella pikalatauspisteellä ja neljällä peruslatauspisteellä. K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on aina uusiutuvaa.

Media, Etelä-Suomi

07.05.2019 13:00

Takaisin ylös