Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


554 uutista ja tiedotetta

Helmikuu 2019

Lukeminen kannattaa aina!

K-ryhmä järjesti viime syksynä kilpailun yhteistyössä Yrityskylän kanssa tukeakseen lasten ja nuorten lukemiskulttuuria. Syksyn aikana viidessä Yrityskylässä vierailleilla koululuokilla oli mahdollisuus osallistua Lukunurkka-kilpailuun, jossa he saattoivat voittaa Lukunurkka-kalusteen ja kirjoja omalle koululleen. Hakemuksia tuli 50 kpl. Voittajakoulut löytyivät Rymättylästä, Oulusta, Raisiosta ja Siilinjärven Pöljältä.

Media

28.02.2019 14:51

K-ryhmä tukemaan tulevaisuuden tähtiä urheilun ja kulttuurin saralla - ensimmäinen K Talent on tennislupaus Otto Virtanen

K-ryhmä on luonut uuden sponsorointiohjelman, jossa on katse vahvasti tulevaisuudessa ja nuorten lahjakkuuksien kannustamisessa. K Talent -sponsorointiohjelma tukee nuorten suomalaisten huippulahjakkuuksien matkaa kohti maailman kärkeä urheilun ja kulttuurin saralla. Ensimmäinen K Talent on tennislupaus Otto Virtanen.

Media

27.02.2019 14:00

Budget Sport tarjoaa 2.3. koko kansan Mitalikahvit – tuo oma mitalisaaliisi näytille

Budget Sport kutsuu 2. maaliskuuta myymälöihinsä Mitalikahveille kaikki mitalin urheilukilpailusta saaneet. Kutsulla halutaan nostaa esille kaikkia urheilussa menestyneitä – oli kyse vaikkapa koulun hiihtokilpailusta tai kisasta piiritasolla. Urheilukauppaketjun järjestämään valtakunnalliseen tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä ympäri Suomen.

Asiakas, Yritys, Media

27.02.2019 09:00

Osallistu keskusteluun muovista - Twitter chat 1.3.2019 klo 10

#muovichat: Mihin muovia tarvitaan, milloin siitä tulee ongelma? Twitter-chatissamme keskustellaan muovista usean eri tahon asiantuntijan voimin. Verkkokeskustelun tarkoituksena on löytää uudenlaisia ideoita muovin kertakulutuksen minimoimiseksi ja kierrätyksen tehostamiseksi.

Media

26.02.2019 16:22

Kylpyhuoneremontti mielessä? Muista kolme asiaa suunnittelussa

Unelmoitko kylpyhuoneen uudistamisesta? Kylpyhuoneen tunnelmaa voi piristää helposti uusimalla sisustuksen. Isommat remontit kannattaa kuitenkin teettää alan ammattilaisella tai kääntyä K-Raudan Remonttimestarin puoleen. K-Rauta antaa vinkit kylpyhuoneen uudistamiseen.

Asiakas, Yritys, Media

26.02.2019 09:00

Jari Hyttinen palaa Vuorelan K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.2.2019 Jari Hyttinen palaa Siilinjärven K-Market Vuorelan kauppiasyrittäjäksi maaliskuun alusta. Kauppa on hänelle läpikotaisin tuttu, sillä on toiminut siinä kauppiaana aikaisemmin 26 vuotta.

Itä-Suomi, Media

25.02.2019 14:17

Olli Piekkala kauppiaaksi K-Market Töölöntorille

K-Market Töölöntori saa uuden kauppiaan 10.3. Olli Piekkalasta, kun kaupan nykyinen kauppias Mikko Länsiluoto lähtee kauppiaaksi K-Supermarket Martsariin Vantaan Martinlaaksoon. Piekkala on aiemmin toiminut kauppiaana K-Market Iivisniemessä Espoossa.  

Media, Etelä-Suomi

22.02.2019 15:18

Takaisin ylös