Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


554 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2019

Lontoosta tuttu high tea Suomeen – suomalaiset yhä kiinnostuneempia kahvila- ja teekulttuurista

Kahviloissa asiointi on yhä suositumpaa ja Kespro lanseeraa uuden kahviloille ja ravintoloille suunnatun high tean 6.3. Fastfood & Cafe & Ravintola ‑messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Konsepti tarjoaa kahviloille valikoiman high tea ‑teemaisia tuotteita, laadukkaan tee-valikoiman, high tea -tarjoiluastioita ja ideoita kahvilan omaan toteutuskonseptiin.

Yritys, Media

06.03.2019 11:00

Asiakaspalvelijaksi syntynyt

Juha-Matti Lamminheimo, 27, nappasi helmikuun Sykähdys-tittelin. Seinäjoen Päivölän K-Citymarketissa asiakkaat ovat toistuvasti antaneet Juha-Matista kaupan palautelaatikkoon kiitosta. Hymypoika-patsaan aikoinaan koulussa saanut Juha-Matti eli Junnu iloitsee saamastaan tunnustuksesta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

05.03.2019 16:51

Kylpyhuonetrendeissä 2019 - pelkistetyt muodot ja hiotut yksityiskohdat

K-Raudan kylpyhuonetrendeissä 2019 ovat pinnalla sekä selkeät muodot että hiotut yksityiskohdat. Vaaleat värit vallitsevat, mutta niitä täydennetään muun muassa lämpimillä metallisävyillä. Koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäaikainen hankinta, on niiden kestettävä muotoilultaan ja laadultaan aikaa.

Media

05.03.2019 09:00

K-ryhmä poistaa muovit Pirkka-vanupuikoista – muovisäästöä 30 tonnia vuodessa

Pirkka-vanupuikkojen muovivarret muuttuvat paperisiksi ja vanupuikkojen muovipakkaukset kartonkisiksi. Muovin poistaminen Pirkka-vanupuikoista on yksi osa K-ryhmän muovilinjauksen toimenpiteistä muovin kertakulutuksen vähentämiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

01.03.2019 09:00

Takaisin ylös