Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


737 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2017

K-ruokakauppoihin ensimmäiset 60 DB Schenkerin noutopistettä – joulun pakettisesongista ennätyksellisen vilkas

Uudet noutopisteet tuovat asiakkaille lisää valinnanvaraa ja tasaavat pakettiliikennettä kauppojen välillä. Jatkossa melkein paketin kuin paketin voi noutaa tutusta K-kaupasta omien kulkureittien varrella. Kattava noutopisteverkosto tukee samalla osaltaan kotimaisen verkkokaupan ja yrittäjyyden toimintaedellytyksiä.

Itä-Suomi, Pohjois-Suomi, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi , Länsi-Suomi

16.11.2017 10:47

Muutoksia Keskon konsernijohtoryhmässä

Muutoksia Keskon konsernijohtoryhmässä: Jorma Rauhalasta rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja ja pääjohtaja Mikko Helanderin sijainen, Ari Akselista päivittäistavarakaupan toimialajohtaja ja konsernijohtoryhmän jäsen.

Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

15.11.2017 15:05

Keskon ja Oriolan uusi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ketju on nimeltään Hehku

Tammikuun 2018 lopussa avautuu uusi terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä maanlaajuinen kauppaketju Hehku. Ensi vuoden aikana avataan yhteensä 30 uutta kauppaa eri puolille Suomea. Keskon ja Oriolan teettämän Näin Suomi voi -tutkimuksen* mukaan suomalaiset haluavat voida paremmin, ja uusi ketju vastaa tarjonnallaan tähän tarpeeseen.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

15.11.2017 13:00

Miia Joukainen kolminkertaiseksi K-Market-kauppiaaksi Kangasalle

Suoraman, Huutijärven ja Mäntyveräjän K-Marketit Kangasalla saavat kauppiaan. Kauppiasuransa aloittava Miia Joukainen (33) panostaa henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyteen ja aikoo tuoda valikoimiin lisää lähituotteita.

Media, Länsi-Suomi

15.11.2017 10:24

Mika ja Jaana Sara ryhtyvät Oulun keskustassa myös odotetun K-Supermarket Pekurin kauppiaiksi

K-Supermarket Hovihallin kauppiaat Mika (46) ja Jaana (44) Sara aloittavat myös uuden K-Supermarket Pekurin kauppiaina. Uusi kauppa aukeaa Oulun ydinkeskustaan ensi vuoden alkupuolella.  

Pohjois-Suomi, Media

15.11.2017 10:06

Onninen Express ja uusi K-Rauta Pro Center avaavat yhteisen ovensa ammattiasiakkaille Loimaalla 20.11.2017

Yritysasiakkaiden palvelut paranevat Loimaalla, kun ensimmäistä kertaa Suomessa Onninen Express -myymälä avataan samaan kiinteistöön K-Raudan kanssa. Täysin uudet K-Rauta Pro Center -osasto ja Onninen Express -myymälä tarjoavat alueen yritysasiakkaille helpompaa ja nopeampaa asiointia, kun K-Raudan rautakauppatarvikkeiden lisäksi voi noutaa LVI-, sähkö- ja kylmäalan sekä muut Onnisen teknisen alan tuotteet samalla käynnillä.

Media, Lounais-Suomi

15.11.2017 09:00

79-vuotias perheyritys laajenee: K-Market Partalanmäki siirtyy K-Citymarket Lieksan Nuutisille

K-Citymarket Lieksan kauppiaat Ilkka (50) ja Maarit Nuutinen (47) luotsaavat jatkossa myös K-Market Partalanmäkeä. Nuutisten perheyritys laajenee sopivasti 80-vuotisjuhliensa kynnyksellä.

Itä-Suomi, Media

15.11.2017 08:57

Takaisin ylös