Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


530 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2018

Tuija ja Petri Satamo aloittavat kauppiaina Hyvinkäällä K-Market Hakalantorissa ja K-Market Hyvinkäänkylässä

Tuija ja Petri Satamo aloittavat K-kauppiasuransa kahden K-Marketin voimin. Satamot astuvat kauppiaan saappaisiin 11.11. alkaen K-Market Hakalantorissa ja 25.11. alkaen K-Market Hyvinkäänkylässä.

Media, Etelä-Suomi

02.11.2018 11:00

Antti ja Leena Tolonen aloittavat kauppiaina K-Market Honkatorilla Itä-Vantaalla

K-kauppiaspariskunta Antti ja Leena Tolonen aloittivat kauppiaina K-Market Honkatorilla. Tällä hetkellä he pyörittävät vielä kahta K-Marketia Helsingin Aurinkolahdessa ja Rastilassa, mutta luovuttavat nämä uusille K-kauppiaille vielä tämän vuoden aikana.

Media, Etelä-Suomi

01.11.2018 14:00

Puolikas sato, samat panokset

Poikkeuksellisen kuiva kesä romahdutti monen ruoantuottajan toimeentulon. Videolla Lohjan Saukkolassa ohra- ja viljatilaa pitävä Jyri Mela kertoo, miten maanviljelijän sato ja tulot heittelevät sään mukaan. Tukeakseen ruoantuottajia K-ryhmä tuplasi ensin Tuottajalle kiitos -sarjan tuotteista maksettavan tuen ja kasvatti sitten tuotteiden valikoimaa. "Haluamme auttaa kuluttajaa tekemään omien arvojensa mukaisia valintoja", sanoo K-ryhmän päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli.

01.11.2018 12:33

Heikki Korpela aloittaa K-Rauta Suomussalmen uutena kauppiaana ja jatkaa K-Rauta-kauppiaana myös Kuusamossa

K-Rauta Suomussalmi saa uuden kauppiaan 1. marraskuuta Heikki Korpelasta. Korpela jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Kuusamossa. Uusi kauppias lupaa kehittää K-Rauta Suomussalmen tuotevalikoimia ja kauppaa paikalliset asiakastarpeet huomioiden.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

01.11.2018 09:00

K-ryhmä avaa pääkaupunkiseudun ensimmäisen uuden sähköautojen pikalatausaseman tänään K-Citymarket Koivukylän yhteyteen – rakenteilla lähes 400 latauspisteen verkosto

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.11.2018 K-ryhmä avaa kuluvan syksyn aikana 10 ensimmäistä K-Lataus-verkostoon kuuluvaa sähköautojen latausasemaa K-kauppojen yhteyteen eri puolille Suomea. Ensimmäisten joukossa sähköautojaan pääsevät uusilla latauspisteillä lataamaan K-Citymarket Koivukylän asiakkaat, kun kaupan yhteydessä avataan tänään torstaina 1. marraskuuta K-ryhmän neljäs ja pääkaupunkiseudun ensimmäinen uusi latausasema.

Media, Etelä-Suomi

01.11.2018 09:00

Lokakuu 2018

Keskon kotisivut arvioitiin Suomen toiseksi parhaiksi

Keskon kotisivut osoitteessa www.kesko.fi on arvioitu Suomen toiseksi parhaaksi yrityssivustoksi. Ykköspaikalle arvioinnissa ylsi Wärtsilä ja kolmossijalle Valmet. Selvityksessä oli mukana 52 suomalaista pörssiyhtiötä.

Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

31.10.2018 11:40

Kauppakeskus Triplan K-kauppojen kauppiaaksi Petri Miettinen

Petri Miettinen (50) on valittu kauppiaaksi Pasilaan rakenteilla olevan kauppakeskus Triplan K-Marketiin ja K-Supermarketiin.

Media, Etelä-Suomi

31.10.2018 10:00

Muovit kiertoon, ei meriin - K-ryhmä liittyi mukaan kansainväliseen muoviroskaa vähentävään sitoumukseen

Maailmanlaajuinen muovijäteongelma edellyttää meidän kaikkien toimia yhteisen planeettamme hyväksi. K-ryhmä kantaa vastuunsa tuotteiden myyjänä ja liittyi siksi mukaan kansainväliseen The New Plastics Economy Global Commitment -sitoumukseen.

Vastuullisuus, Sijoittaja, Yritys, Media

29.10.2018 12:35

”Ruoan verkkokauppa on enemmän maraton kuin pikaspurtti”

Ruoan verkkokauppa on lähtenyt Suomessa verkkaisemmin liikkeelle kuin vaikkapa naapurimaassa Ruotsissa, mutta nyt vauhti on kova. Ensi vuonna K-ryhmän tavoitteena on tällä saralla 100 prosentin kasvu ja yli 40 miljoonan euron liikevaihto. K-ryhmän päivittäistavaroiden verkkokauppa on jo kolmen miljoonan suomalaisen saatavilla ja verkosta tilataan niin kahvit kuin kirjolohet. Ulkomaisten toimijoiden, kuten Amazonin mahdollinen tulo Suomeen kirittää kauppaa, mutta K-ryhmä uskoo, että sen menestysresepti on jatkossakin kivijalan ja verkon vahva liitto.

Asiakas, Media

29.10.2018 11:30

Takaisin ylös