Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


530 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2018

Kauklahteen keväällä avattavan K-Supermarketin kauppiaaksi Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen

K-Market Kauklahdesta tuttu kauppiaspari Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen ottavat Kauklahdessa vetovastuun myös rakenteilla olevasta K-Supermarketista. Uusi kauppa aukeaa keväällä 2019.

Media, Etelä-Suomi

07.11.2018 09:10

Tuomas Pajala aloittaa Oulun K-Rauta Äimäraution myymäläjohtajana

K-Rauta Ruoholahdessa Helsingissä myymäläpäällikkönä työskennellyt Tuomas Pajala aloittaa myymäläjohtajana Oulun K-Rauta Äimärautiolla 7. marraskuuta. Pajala lupaa kehittää niin valikoimia kuin asiakaspalvelua, jotta asiointi on mahdollisimman sujuvaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.

Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

07.11.2018 09:00

Kespron uusi tukku Porissa avataan torstaina

Kespron Poriin rakentama uusi tukku aukeaa torstaina 8.11.2018. Uudella tukulla Kespro vahvistaa markkina-asemaansa Satakunnassa. Uusi tukku helpottaa merkittävästi alueen ravintoloiden, kahviloiden ja erilaisten tapahtumien raaka-ainehankintoja. Erityisesti tuoretuotteiden ja paikallisten tuotteiden saatavuus paranee merkittävästi.

Työpaikat, Yritys, Media, Lounais-Suomi

07.11.2018 09:00

Päivä Johtajana -kampanjalla tuettiin nuorten työelämävalmiuksia – 40 opiskelijaa tutustui johtajan työhön

40 opiskelijaa Haaga-Heliasta ja Aalto-yliopistosta varjosti päivän K-ryhmän johtajia Suomen Nuorkauppakamarin kampanjassa. Osallistumalla kampanjaan K-ryhmä halusi tarjota nuorille kokemuksia johtajuudesta ja johtajille mahdollisuuden tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä.

Vastuullisuus, Työpaikat, Media

06.11.2018 18:07

Keskon vuosiraportti valittiin kansalaisjärjestön suosikiksi vastuullisuusraportointikilpailussa

Kansalaisjärjestön suosikki yritysvastuuverkosto FIBSin järjestämässä vastuullisuusraportointikilpailussa 2018 on K-ryhmä. Valinnan tehneen Baltic Sea Action Groupin mukaan Keskon vuosiraportti osoitti, että K-ryhmä toimii reilussa etunojassa vastuullisuusasioissa. Kiitosta kansalaisjärjestöltä tuli erityisesti Itämeren tilaan liittyvistä teemoista kuten rehevöitymisen vähentämisestä ja muovin välttämisestä.

Vastuullisuus, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

06.11.2018 15:27

K-ryhmän Vuoden Työntekijät löytyivät Porista, Tampereelta ja Turusta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.11.2018 K-duuni-kilpailun Vuoden Työntekijät ovat Niko Teinus Porin K-Citymarket Puuvillasta, Seppo Salovesi Tampereen Onninen MegaExpressistä ja Juuso Taipaleenmäki Turun K-Rauta Skanssista.

Media, Lounais-Suomi , Länsi-Suomi

06.11.2018 10:32

K-ryhmä avaa uuden sähköautojen latausaseman tänään Porvoon K-Supermarket Tarmolan yhteyteen – rakenteilla lähes 400 latauspisteen verkosto

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.11.2018 K-ryhmä avaa kuluvan syksyn aikana 10 ensimmäistä K-Lataus-verkostoon kuuluvaa sähköautojen latausasemaa K-kauppojen yhteyteen eri puolille Suomea. Ensimmäisten joukossa sähköautojaan uusilla latauspisteillä pääsevät lataamaan Porvoon K-Supermarket Tarmolan asiakkaat, kun kaupan yhteyteen avataan tänään tiistaina 6. marraskuuta K-ryhmän viides ja Itä-Uudenmaan ensimmäinen sähköautojen uusi latausasema.

Media, Etelä-Suomi

06.11.2018 09:02

WWF:n ja K-ryhmän talkoot tuottavat tulosta: Yli 100 kutupaikkaa, taimen palasi kunnostettuihin kohteisiin

WWF:n ja K-ryhmän toinen talkookausi uhanalaisten vaelluskalojen pelastamiseksi on päättynyt mainioin tuloksin. Sadat vapaaehtoiset rakensivat kesä–syyskuussa kaloille yli 100 uutta kutupaikkaa jokiin ja puroihin eri puolilla Suomea ja vapauttivat saavuttamattomissa ollutta elin- ja lisääntymisympäristöä jopa 30 kilometriä. Taimen on jo palannut ensimmäisen kauden talkoissa kunnostetuille alueille.

Vastuullisuus, Media

06.11.2018 08:54

Isokin voi oppia ketteräksi – K-ryhmä hakee kiritystä start upeilta

Kansainvälinen start up -haaste toi K-ryhmälle uusia ideoita ja oppeja siitä, miten asiakkaita voisi tulevaisuudessa palvella entistä paremmin. ”Ulkopuolinen osaa nähdä mahdollisuudet”, sanovat K-ryhmän Anni Ronkainen ja Harri Nieminen. ”Start upeilta voimme oppia, että lyhyessäkin ajassa saa ketterästi kokeilemalla paljon aikaan.”

05.11.2018 17:05

K-duuni kilpailun voitto Ouluun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.11.2018 K-ryhmän vuoden työnantajakauppiaat löytyvät Oulusta, kun K-Supermarket Ritaharjun kauppiaat Esko ja Nina Valkola valittiin Vuoden Työnantajakauppiaiksi viime lauantaina Tampereella K-ryhmän yhteisessä tapahtumassa K-Teamin Päivillä.  

Pohjois-Suomi, Media

05.11.2018 13:49

Takaisin ylös