Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


554 uutista ja tiedotetta

Helmikuu 2019

Uusia suomalaisyrityksiä mukaan K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamalliin – tuotteilla kerätty suomalaisille ruoantuottajille jo lähes 1,5 miljoonan euron lisäosuus

Suomalaista ruokaa ja sen tuottajia esiin nostava K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamalli on helmikuun alussa laajentunut Bernerin, Helsingin Myllyn, Jalostajan, Snellmanin ja Vaasanin valmistamilla tuotteilla. Yhteensä toimintamallilla on kerätty jo lähes 1,5 miljoonaa euroa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

05.02.2019 10:00

”Autan aina, kun siihen on mahdollisuus”

Tammikuun Sykähdys-palkittu on Jari Torpakko Savonlinnan K-Market Hernemäestä. Kun asiakkaan tyhjät pyöränkumit kaipasivat lisää ilmaa, riensi Jari apuun. Edes rikkinäinen pumppu ei muodostunut esteeksi kumien täyttämiselle. Ilahtunut asiakas kirjoitti kiitoksensa paikkakunnan Facebook-ryhmään, jossa Jarin palvelualttius keräsi runsaasti huomiota ja tykkäyksiä.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Itä-Suomi, Media

01.02.2019 11:52

Neste K Linnatuuli valittiin vuoden taukopaikaksi

Kauppias Seppo Lauerin luotsaama Neste K Linnatuuli on valittu vuoden 2018 taukopaikaksi. Valinnan julkisti Tilausajokuljettajat Ry, joka on matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys. Palkintoperusteissa kiitellään mm. aseman monipuolista palvelutarjoomaa useista ravintoloista ruokakaupan palveluihin sekä onnistunutta konseptiuudistusta, jossa asema päivittyi moderniksi ja valoisaksi.

Media, Etelä-Suomi

01.02.2019 08:00

Tammikuu 2019

Päivi ja Joel Pellinen kauppiaiksi K-Supermarket Rakuunaan Lappeenrantaan

Uusi kauppiaspari aloittaa 19.2.2019. Perinteinen kauppapaikka saa ruoasta innostuneen kauppiasparin, joka huomioi asiakkaiden toiveet ja trendit ja tuo uusia makuja valikoimiin.

Itä-Suomi, Media

31.01.2019 08:00

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Varsinais-Suomessa alueen parhaana palkittiin K-Supermarket Kompass Kemiöstä

K-Supermarket-ketju palkitsi Suomen parhaita kauppoja. K-Supermarket Kompass palkittiin alueellaan parhaana. Kaupan vahvuuksina nähtiin näyttävä, monipuolinen ja laadukas hedelmä- ja vihannesosasto sekä erottuvasti toteutettu Herkkutori. Asiakastyytyväisyys on valtakunnan huippua.

Media, Lounais-Suomi

30.01.2019 08:00

Takaisin ylös