Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


577 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2019

Kaupalla keskeinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä

Seuraava vuosikymmen on ratkaiseva, kun etsimme globaalisti parhaita keinoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tavoitteet hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamisesta ohjaavat myös kaikkien yritysten toimintaa ja vaikuttavat merkittävällä tavalla meidän jokaisen elämään. K-ryhmä on vahvasti sitoutunut luomaan ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi yhdessä muiden kanssa.

26.04.2019 11:07

Suomalaisella on erityinen rakkaus lähiruokaan

Kotimaisen ruoantuotannon arvo nousee laatuun ja innovaatioihin panostamalla, uskoo Reijo Karhinen. Esimerkiksi uudesta ajattelusta hän nostaa K-Ostokset-palvelun, jolla kuluttaja voi seurata oman ostoskorinsa kotimaisuutta. ”Se on älyttömän hyvä oivallus.” Ruokaan liittyvässä puheessa pitäisi hänen mukaansa siirtyä numeroista tunteisiin.

26.04.2019 11:00

Apteekit uhkaavat jäädä muutoksessa jälkijunaan

Liisa Hyssälällä on monipuolinen kokemus suomalaisesta lääke- ja terveydenhoitoalasta niin lääkärinä kuin päättäjänä. Nyt hän patistaa apteekkialaa uudistumaan. ”Kun kaiken keskellä yksi instituutio säilyy muuttumattomana, moni rupeaa pohtimaan, että miksi näin on.”

26.04.2019 10:57

Autokaupan toimialajohtaja: Bensiini ja diesel säilyvät pitkään käyttövoimina sähkön ohella

K-ryhmän autokaupan toimialajohtaja Johan Frimanin mukaan liikenteen sähköistymiseen on vielä matkaa, eikä se suinkaan ole ainoa ratkaisu liikenteen päästöjen vähentämisessä. Frimanin mukaan päästöjä pitää ja voi vähentää jo nyt - uudistamalla reilusti Suomen autokantaa.

Media

26.04.2019 10:55

Takaisin ylös