Kuusamoon K-Market ensi vuoden alusta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.11.2020 Kuusamoon saadaan uusi K-ruokakauppa, kun M-Market Nilo siirtyy K-Market-ketjuun 1.1.2020. Kauppiaana jatkaa Sami Baas.

Sami Baas on toiminut M-Market Nilon kauppiaana jo huhtikuusta 2019. Siirtyminen K-Market-ketjuun tuo kaupalle suuren toimijan vahvan taustatuen niin tuotevalikoimissa, hinnoittelussa, logistiikassa ja kanta-asiakasjärjestelmässä.

K-Market Nilo on Sami Baasin mukaan perinteinen asiakkaiden kanssa elävä ja kehittyvä kauppa. ”Kauppa on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1963. Kantava periaatteemme tuleekin olemaan: Perinteinen, paikallinen ja palveleva”, Sami kertoo.

Vastuullisuus kuuluu K-Market Nilon arkeen. Paikalliset tuotteet muodostavat tärkeän osan valikoimista. ”Rakennamme valikoimaa yhdessä asiakkaidemme kanssa sesongit huomioiden. Näin pystymme pienentämään hävikkiä. Kaupan energiatehokkuutta tullaan kehittämään ja kierrätystä tehostamaan”, luettelee kauppias-Sami K-Market Nilon vastuullisuustoimia. Henkilökunnan turvallinen työskentely ja asiakkaille turvallisen asioinnin takaaminen on tänä päivänä tärkeä osa kaupan työtä.

Samilla on työuraltaan taustaa virkamiehen työstä ja yritysmaailman johtotehtävistä. Hänen perheeseensä kuuluu omassa työssään jatkava puoliso Hanna, sekä lapset Saga 13 vuotta ja Pessi 6 vuotta. ”Koko perheemme on vahvasti mukana kaupan arjessa. Hanna toimii yhtiön hallituksessa, ja välillä auttaa kaupalla sen monissa tehtävissä. Pessi puolestaan saattaa järjestää pop up tarjoilun ja Sagan voi nähdä täyttämässä hyllyjä.”

Harrastukset ovat perheellä perinteiset pohjoissuomalaiset, kelkkailua, laskettelua, metsästystä ja kalastusta, mutta vapaa-aika kuluu kuitenkin useimmin perheen ja lasten harrastusten parissa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös