Omat merkit Pirkka ja K-Menu

Pirkalla ja K-Menulla on keskeinen asema osana K-ruokakauppojen monipuolista valikoimaa.

Laatu ja edullisuus Pirkka-sarjan menestystekijöitä

Pirkka-tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus. Pirkka-tuotesarjan yli 2 600 tuotteella on merkittävä asema osana K-ruokakaupan kokonaisvalikoimaa. Noin 80 prosenttia tuotteista on elintarvikkeita, esimerkiksi peruselintarvikkeita kuten tuoreita kasviksia ja hedelmiä, lihaa, maitotuotteita sekä leipiä, mutta myös erikoisempia tuotteita, kuten etnisiä ruokia ja raaka-aineita. Muita Pirkka-tuoteryhmiä ovat esimerkiksi ruoanlaittoon, kattaukseen, kodinhoitoon ja hygieniaan liittyvät tuotteet.

Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteiden taustalla tehty työ ja hinta–laatusuhde vaikuttavat Pirkka-sarjan hyvään menestykseen.

Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata. Pirkka-sarjaan kuuluvia Pirkka Luomu -tuotteita on yli 100 ja Pirkka Reilun kaupan -tuotteita yli 30, ja tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti.

Kotimainen tuote aina etusijalla Pirkka-sarjaan

Kotimainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Pirkka-tuotteita valmistetaan yli 180 yrityksessä ympäri Suomea. Tuoretuotteiden, kuten lihan ja lihajalosteiden, sekä nestemäisten maitotaloustuotteiden, kuten maitojen ja kermojen, kotimaisuusaste on erittäin korkea, jopa 100 prosenttia.

Kaikkiin Suomessa valmistettuihin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistajan nimi sekä paikkakunta. Ulkomaisiin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistusmaa. Tuotteissa on yli 400 suomalaista alkuperämerkittyä tuotetta: lähes 300 Hyvää Suomesta -, noin 40 Sirkkalehti- ja noin 60 Avainlippu -merkittyä tuotetta.

Lue lisää Pirkka-sarjasta: www.k-ruoka.fi/pirkka

K-Menu – Pieni hinta on katettu

Uuden K-Menu-sarjan valttina on edullisuus. K-Menu-tuotteet ovat laadukkaita ja arkeen sopivia perustuotteita, esimerkiksi tuorelihoja, lihajalosteita, makaroneja, mehuja, pakasteita ja säilykkeitä. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli juuri niissä tuotteissa, joissa hinnalla on kuluttajien valintapäätöksissä eniten merkitystä. K-Menu-sarja tarjoaa hintatietoisille asiakkaille mahdollisuuden säästää ruokamenoissa.

K-Menu-sarjan pakkaukset ovat värikkäitä ja ne erottuvat hyllystä raikkaalla ja hyvin tunnistettavalla ilmeellä. Sarja lanseerattiin keväällä 2014. Tuotteita on noin 300. 

Lue lisää K-Menusta: www.k-ruoka.fi/k-menu

Laatu varmistetaan Keskon tuotetutkimuksessa

Kuluttajan on voitava luottaa tuotteiden ja niiden valmistusprosessien laatuun ja turvallisuuteen joka päivä. Siksi tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti. Jokaisen K-ruokakauppojen oman merkkituotteen, niin Pirkan, K-Menun kuin Euro Shopperinkin varmistetaan Keskon tuotetutkimuksessa. Vuosittain tutkitaan yli 10 000 tuotenäytettä.

K-ryhmä seuraa aktiivisesti ruokatrendejä sekä kuluttajien toiveita, ja omien merkkien valikoimia kehitetään myös niiden perusteella.

Voit antaa palautetta Pirkka-, K-Menu-, ja Euro Shopper -tuotteista osoitteessa www.k-ruoka.fi/palaute.

Takaisin ylös