Tilaa verkosta, nouda kaupasta

Ruoka- ja rautakauppojen asiakkaita palvellaan kattavasti myös verkossa. Vuonna 2014 käyttöönotettu "tilaa verkosta, nouda kaupasta" –palvelu helpottaa ja nopeuttaa asiointia ja asiakkaiden arkea.

Tilaa ja nouda -palvelussa asiakas tilaa verkosta ostokset, jotka itse noutaa kaupasta. Verkkokaupan valikoimassa on lähes kaikki tuoteryhmät kyseisen kaupan valikoimasta. Verkkoruokakaupasta ei kuitenkaan voi ostaa tupakkaa eikä alkoholia.

Rautakaupassa (K-rauta ja Rautia) tavarat ovat kerättyinä noin kolmen tunnin sisällä tilaamisesta. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, kun tuotteet ovat  noudettavissa valmiiksi kerättyinä noutopihalta.

Ruokakaupassa ostokset on mahdollista tilata jopa samanpäivän aikana valmiiksi kerättynä kaupalle. Kaupan pihalla on Tilaa ja nouda –kyltein merkityt parkkiruudut, josta asiakas noutaa ostoksensa, ostoskassit tuodaan autolle ja nostetaan kyytiin. Ruokaostokset maksetaan autossa noutohetkellä.

Suomessa K-ruoka- ja rautakauppiaat ovat avanneet syksyn 2014 aikana useita Tilaa ja nouda -verkkokauppoja eri puolille maata. Etsi alla olevista linkeistä lähin kauppasi:

 

 

Takaisin ylös