Hyvinvointia ja helppoutta arkeen

Kesko ja K-kaupat haluavat helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota terveellisiä ja hyvinvointia edistäviä palveluja ja opastaa asiakkaita tuotteiden oikeaan käyttöön. Kauppojen K-vastuullisuuskonseptin avulla kerromme kaupan hyvistä teoista ja autamme asiakasta tekemään kestäviä valintoja helposti.

Terveellisten elämäntapojen ja ruokatottumusten sekä liikunnan edistäminen on keskeistä K-ryhmän ruoka- ja urheilukaupassa.

K-ruokakauppoihin on koulutettu K-ravintotaitajia, jotka saavat koulutusta ravitsemuksesta ja ruokavalioista. K-ruoka.fi:n reseptipalvelusta tarjoaa lähes 6 000 K-koekeittiön testaamaa reseptiä, joihin on laskettu valintoja helpottavat ravintosisällöt.

Kaikissa Suomen Intersporteissa järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa liikuntatapahtumia, joiden tavoitteena on edistää terveitä elämäntapoja ja kannustaa liikkumaan.

Tehdään hyvää yhdessä

Keskon ja K-kauppojen vastuullinen toiminta halutaan tuoda entistä paremmin asiakkaiden näkyviin. Vastuullisesta toiminnasta kerrotaan asiakkaille K-vastuullisuuskonseptin avulla.

Kaikki K-ruokakaupat ovat K-vastuullisuuskonseptin piirissä. K-vastuullisuuskauppakonsepti on käytössä K-raudoissa ja Rautioissa, ja kauppoja auditoidaan K-vastuullisuuskaupan kriteerien mukaisesti. K-vastuullisuuskauppakonsepti otettiin käyttöön K-maatalouskaupoissa syksyllä 2015, ja auditoinnit aloitetaan syksyllä 2016.

Lue lisää Keskon vuosiraportista.

Takaisin ylös