Hallituksen lahjoitukset

Kesko voi pörssiyhtiönä jakaa lahjoituksia vain yhtiökokouksen osoittamista lahjoitusvaroista. Lahjoituskohteista päättää yhtiön hallitus.

Kesko Oyj:n hallitus esittää vuosittain yhtiön varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotuksen voittovarojen käyttämiseksi. Hallituksen harkinnan mukaan tähän ehdotukseen on sisällytetty myös varaus/valtuutus hallitukselle voitonjakoesityksessä esitetyn lahjoitussumman käyttöön.

Tuemme tällä hetkellä koululaisten Yrityskylä-toimintaa sekä joulun ajan hyväntekeväisyyskeräyksiä.

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kahdeksalla alueella ja tavoittaa yli 45 000 oppilasta lukuvuodessa.

Kesko ja lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi tekevät yhteistyötä Thaimaan kalateollisuuden vastuullisuuden ja siirtotyöläisten aseman parantamiseksi. Yhteistyöstä on sovittu vuosiksi 2015–2018. Osana hanketta jo 100 siirtotyöläisperheiden lasta on päässyt kouluun. Lue lisää Plan-yhteistyöstä.

Uusia lahjoitushakemuksia ei tällä hetkellä vastaanoteta.

Takaisin ylös