K-rautakauppias

K-rauta- ja K-maatalouskauppiaat toimivat Suomen johtavissa rauta- ja maatalouskauppaketjuissa K-raudassa, Rautiassa ja K-maataloudessa. Useat Rautia-ketjun kaupoista toimivat Rautia K-maatalous yhdistelmäliikkeinä.

Rautakeskon kauppiasvalmennus

Rautakeskon kauppiasvalmennus perustuu vahvaan vähittäiskauppaosaamiseen. Suurin osa Rautakeskon kauppiasvalmennukseen osallistuvista työskentelee jo K-ryhmän rautakaupoissa, mutta myös kauppiasharjoitteluohjelma on mahdollinen. Rautakeskon kauppiasvalmennus kestää n. 1,5 vuotta ja perustuu sekä lähijaksoihin, että kaupassa tapahtuvaan harjoitteluun.

Kauppiaiden taustat ja työhistoria vaihtelevat, ja rauta- tai maatalouskaupan K-kauppiaaksi voi päästä hyvin erilaisista lähtökohdista. Suurin osa nykyisin toimivista kauppiaista on hankkinut kokemusta rauta- tai maatalouskaupan parista, mutta mukana on myös useita eri alojen ammattilaisia, jotka ovat kokeneet alan heille sopivaksi haasteeksi.

Uusia kauppiaita valmennusvaiheeseen valittaessa aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Menestyvän kauppiaan taustana on kuitenkin usein hyvä vähittäiskauppaosaaminen.

Kauppias yrittäjänä

Rautakeskon ketjuissa kauppiaan rooli on aina varmistaa omalla toiminnallaan parhaiden ratkaisujen käyttö markkinatilanteessa ja saada aikaan asiakasuskollisuutta ja ylläpitää kannattavaa liiketoimintaa. Kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä toteuttaen oman ketjunsa ketjukonseptia. Kauppiaan tekemät ratkaisut ja toiminta viime kädessä varmistavat asiakasuskollisuuden ja tuloksellisuuden.

Lisätietoja

Näille sivuille on kerätty runsaasti tietoa K-rautakauppias-valmennuksesta sekä kauppiaaksi ryhtymisestä. Voit myös kysyä lisää sinua kiinnostavista yksityiskohdista. 

Yhteyshenkilöt:

Hannu Nokikuru, Rautakesko, kenttäpäällikkö puh. 0400 458 485
Pirjo Kostiainen, K-instituutti, Competence Developer, puh. 01053 37219, 050 387 5779

Sähköpostiosoiteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@kesko.fi

Takaisin ylös