Kassanhoitajia (15-30h/vko) K-Supermarket Seilori Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.9.2017
Haku päättyy 6.10.2017
ETSIMME UUDEN PIKKULAIVAN K-SUPERMARKET SEILORIN KASSAOSASTOLLE UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Uudessa K-supermarket Seilorissa myynti on voimakkaassa kasvussa. Kiitos siitä asiakkaille jotka ovat ottaneet uuden kauppamme omaksi kaupakseen. Voimme iloisena tarjota töitä uusille asiakaspalvelijoille.

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme mukavaan porukkaamme vakituiseen työsuhteeseen osa-aikaisia kassanhoitajia (15-30 h/vko) palvelemaan kassaosastollemme.

Työskentelet kassanhoitajana uuden upean Pikkulaivan K-supermarket Seilorin kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meitä K-supermarket Seilorissa yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

Hakuohjeet
Hakemukset sähköpostilla anne.kortelainen@k-supermarket.fi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 6.10.2017
Tulosta
Takaisin ylös