Huonekalumyyjä (30 h/vko) Asko Vantaa Porttipuisto

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 17.7.2017
Haku päättyy 25.7.2017
Asko on toiminut Suomessa vuodesta 1918 lähtien. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin ja luotetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalle kilpailukykyinen mallisto sekä alan aktiivisin ja luotettavin palvelu. Askolla on Suomessa 34 myymälää. Asko kuuluu Sotkan ohella Suomen johtavaan huonekaluja ja sisustusratkaisuja myyvään Indoor Group -konserniin. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 176 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä yli 600.

Haemme Vantaan Porttipuiston myymäläämme

HUONEKALUMYYJÄÄ

vakinaiseen, osa-aikaiseen (30 h/vko) työsuhteeseen.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta.

Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Työaikojen suhteen olet joustava, myyntityösi on ilta- ja viikonloppu työtä. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen työn josta haasteita ei puutu
- kattavan perehdytyksen tehtävääsi
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- motivoivan palkkauksen
- johtavan konseptin ja paikan huipputiimissä

Odotamme sinulta:

- kokemusta aktiivisesta ja tuloksellisesta myyntityöstä
- tuloshakuista ja kunnianhimoista otetta työskentelyssä
- kasvuhakuisuutta ja uteliaisuutta, halua kehittyä omassa työssään
- innostunutta, sinnikästä ja ennakkoluulotonta asennetta
- ratkaisukeskeisyyttä, tiimihenkisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
- hyvää tietoteknistä osaamista

Jos kiinnostuit, täytä hakemus 25.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö työtehtävään löytyy. Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostitse, myymäläpäällikkö osku.mutanen@asko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös