Kassamyyjä (20 h/vko) K-Citymarket Savonlinna

Suomi: Savonlinna, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.7.2017
Haku päättyy 31.7.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISIÄ* MYYJIÄ KASSAOSASTOLLE K-CITYMARKET SAVONLINNAAN


Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin myyjiä kassaosastolle (20 h/vko) syyskuun 2017 alusta alkaen.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-Citymarket Savonlinnan kassa- ja käyttötavaraosastoilla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi voit tarvittaessa työskennellä myös muilla osastoilla myyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme tekijöillemme K-Citymarketin henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä asiakaspalvelupäällikkö Henni Härköseltä, henni-maria.harkonen@citymarket.fi.


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös