Keräilijä (10-15 h/vko) K-Citymarket Espoo Iso Omena

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.7.2017
Haku päättyy 31.7.2017
ETSIMME INNOKKAITA KERÄILIJÖITÄ RUOAN VERKKOKAUPPAAN ISON OMENAN K-CITYMARKETTIIN ESPOOSEEN


Innostutko kaupan tekemisestä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme nyt huipputekijöitä mukaan rakentamaan Suomen parasta ruoan verkkokauppaa.

Verkkokaupan keskeinen osa on tuotteiden tehokas keräily, joka mahdollistaa nopean ja täsmällisen toimituksen asiakkaalle. Etsimmekin nyt osa-aikaisia (10–15 h/vko) työntekijöitä Ison Omenan K-Citymarketin verkkokaupan keräilyyn.

Keräilijänä olet suuressa roolissa kehittämässä keräysjärjestelmää ja myymäläkeräyksen toimivuutta. Asiakaspalvelu on tärkeä osa myymälätyöskentelyä, ja toivommekin, että olet palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen työntekijä. Arvostamme positiivista mieltä, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioittamista. Meitä Citymarketlaisia yhdistää innostus tekemiseen sekä vahva kauppiashenkinen asenne. Tämä näkyy positiivisena tiimihenkenä, reippaana vastuunottona ja aktiivisena vaikuttamisena omaan rooliin.

Työskentelet Ison Omenan K-Citymarketissa pääosin keräilytehtävissä, mutta satunnaisesti myös hyllytystehtävissä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopii sinulle. Työskentely tapahtuu pääosin arkiaamuisin klo 6 alkaen. Lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää. Kaupan alan kokemuksen katsomme eduksi.

Lähetä hakemuksesi suoraan myymäläpäällikkö Pasi Liljalle 31.7.2017 mennessä osoitteeseen pasi.lilja@citymarket.fi.

http://www.k-citymarket.fi/kaupat/espoo-iso-omena/

Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä – toimi nopeasti!
Tulosta
Takaisin ylös