Kassamyyjä (34 h/vko) K-Citymarket Turku Kupittaa

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.7.2017
Haku päättyy 30.7.2017
ETSIMME TEHOKASTA KASSAMYYJÄÄ K-CITYMARKET Turku Kupittaalle

Nautitko asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä? Oletko valmis tekemään töitä ahkerasti ja hyväntuulisesti?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kassamyyjää äitiyslomatuurariksi ajalla 7.8.2017-20.6.2018 34 h/vko kassaosastollemme.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-citymarket Turku Kupittaalla . Työsi merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Olet todellinen puurtaja.
Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä ahkeraa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-citymarket työnantajana
K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.7.2017 mennessä sähköpostiosoitteella anne.kivinen@citymarket.fi Lisätietoja tehtävästä voit kysellä asiakaspalvelupäällikkö Anne Kivinen anne.kivinen@citymarket.fi.
Tulosta
Takaisin ylös