Kärryjärjestelijä (30 h/vko), K-Citymarket Salo

Suomi: Salo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 10.7.2017
Haku päättyy 4.8.2017
ETSIMME TEHOKASTA KÄRRYJÄRJESTELIJÄÄ
K-CITYMARKET SALO KASSAOSASTOLLENautitko asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä? Oletko valmis tekemään töitä ahkerasti ja hyväntuulisesti?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kärryjärjestelijää (30 h/vko) kassaosastollemme.


Sinun tonttisi
Työskentelet kärryjärjestelijänä K-citymarket Salon kassaosastolla. Työsi merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Olet todellinen puurtaja. Sujuvan ja tehokkaan kärryjärjestelyn lisäksi työskentelet ajoittain myös kassamyyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä ahkeraa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina.


Meillä töissä
Meitä K-citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.


K-citymarket työnantajana
K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 6.8.2017 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sanna.metsanoja@citymarket.fi
Tulosta
Takaisin ylös