Myyjä (26h/vko) K-Citymarket Pietarsaari

Suomi: Pietarsaari, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 7.7.2017
Haku päättyy 30.7.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* MYYJÄÄ

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyjää käyttötavaraosastolle 26h/viikko.

Sinun tonttisi
Työskentelet K-Citymarket Pietarsaaren käyttötavaraosastolla. Työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden esillepano, kauppakuntoon ja tavarankäsittelyyn liittyvät tehtävät sekä ajoittain kassatyöskentely. Tärkeä osa työtäsi on osaava myynti ja asiakaspalvelu. Edellytämme aitoa kiinnostusta ja kykyä myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18 vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kaupanalan ammattilaisena.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.07.17 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tarja Rautiainen 0105379015 tai Tapio Rintamäki 05061913

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös