HR Specialist K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 7.7.2017
Haku päättyy 30.7.2017
HR SPECIALIST K-RYHMÄÄN


Innostutko kaupan tekemisestä? Haluatko kehittyä monipuoliseksi HR-ammattilaiseksi?

Etsimme konsernin HR:ään tulevaa moniosaajaa työskentelemään laajasti eri HR-asioiden parissa. Meillä tapahtuu paljon ja tulet osallistumaan mm. rekrytointiprosessien, työnantajamielikuvan, koulutus- ja valmennushankkeiden sekä HR-viestinnän kehittämiseen.

Sinun tonttisi
Olet innostunut rekrytoinnista ja työnantajamielikuvan sisäisestä ja ulkoisesta kehittämisestä, sillä ymmärrät kuinka tärkeitä ne ovat menestyvälle yritykselle. Viestintä on lähellä sydäntäsi ja olet valmis laittamaan kädet saveen sisäisen ja ulkoisen HR-viestinnän toteuttamisessa. Tulet suunnittelemaan myös koulutushankkeidemme käytännön toteutusta ja markkinointia sekä osallistumaan muihin hankkeisiimme kuten HRIS-järjestelmämme (Success Factor) käyttöönottoon.

Olet tottunut työskentelemään prosessilähtöisesti ja sinulla on kokemusta myös projektityöstä. Olet ylpeä organisointitaidoistasi sekä kyvystäsi työskennellä useiden eri kokonaisuuksien ja projektien parissa samanaikaisesti. Kykenet luomaan ja ylläpitämään hyviä suhteita läpi organisaation. Hallitset Office 365:n sujuvasti.

Sinulla on vähintään parin vuoden työkokemus HR:stä, ja mielellään myös työntekijäviestinnästä. Kokemus etenkin rekrytoinnista ja koulutusten suunnittelusta on eduksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kasvatus- tai kauppatieteistä tai psykologiasta). Työskentelet sujuvasti myös englanniksi. Työpaikkasi sijaitsee Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävä on noin vuoden pituinen opintovapaan sijaisuus ja se alkaa sopimuksen mukaan, mutta mieluusti mahdollisimman pian.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan alaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Uudistamme kaupankäyntiä ja haluamme olla kaupan laatujohtaja Euroopassa. Keskon päivittäistavarakauppa on valittu maailman vastuullisimmaksi (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World 2017). Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Raisa Jyrkinen, Director, Talent & Organisational Development puh. 0408480756 to 27.7.2017 ja pe 28.7.2017 klo 13.00-14.00.
Tulosta
Takaisin ylös