HR Manager K-ryhmään

Suomi: Uusimaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 29.6.2017
Haku päättyy 4.8.2017
HR MANAGER K-RYHMÄÄN


Haemme nyt sinua, aktiivinen ja aikaansaava mahdollistaja HR manageriksi Kesko logistiikkaan päivittäistavaratoimialalle. Tarjoamme sinulle haasteellisen työn päivittäistavaratoimialan logistiikan muuttuvassa ja mielenkiintoisessa maailmassa.

Kesko logistiikka on Kesko Oyj:n päivittäistavarayksikön ohjauksessa oleva tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko logistiikan keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille. Lisäksi se tarjoaa palveluja myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Sinun paikkasi
Tuet logistiikan esimiehiä ja johtoa kaikissa HR asioissa. Työssäsi korostuu esimiesten tuki suorituksen johtamiseen liittyen sekä HR-prosesseihin ja niiden ohjeistamiseen liittyvät kysymykset. Työsuhdeasioiden hoito ja työkykyohjelman toteuttaminen sekä kehittäminen ovat tärkeässä roolissa työssäsi. Tehtävääsi kuuluu myös luottamusmiesyhteistyö.

Tavoitteenamme on sitoutunut, innostunut ja suorituskykyinen henkilöstö, joka toteuttaa ja mahdollistaa yhteistä lupaustamme - jotta kaupassa olisi kiva käydä.

HR managerina osallistut liiketoimintaa ja asiakaslupaustamme edistävien, Kesko-konsernin yhteisten HR-toimintamallien ja -järjestelmien kehitystyöhön. Toimit Kesko Logistiikan rekrytointi- ja palkkatiimien esimiehenä. Teet tiivistä yhteistyötä seuraavien eri tahojen kanssa: Kesko logistiikan johtoryhmät ja esimiehet, Kesko HR:n eri funktioiden asiantuntijat, HR Business Partner -kollegat ja luottamushenkilöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta sekä HR- että logistiikan ja varastotuotannon tehtävistä ja niiden kehittämisestä. Olet toiminut aiemmin esimiestehtävissä. Sinulla on hyvä osaaminen ja kokemus työsuhdejuridiikasta. Olet aikaansaava ja tuloshakuinen. Osaat toimia matriisiorganisaatiossa ja ratkot ongelmia luovasti ja teet päätöksiä ketterästi. Organisointi- ja koordinointikykysi on vahva. Työskentelet systemaattisesti ja hallitset projektityöskentelyn. Vuorovaikutus- ja vaikuttamistaitosi organisaation eri tasoilla ovat erinomaiset. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi korkeakoulu).

Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan alaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Uudistamme kaupankäyntiä ja haluamme olla kaupan laatujohtaja Euroopassa. Keskon päivittäistavarakauppa on valittu maailman vastuullisimmaksi (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World 2015). Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Kesko HR Päivittäistavaratoimialan henkilöstöjohtaja Ari Svensk tiistaina 4.7.2017 klo 13-14 ja keskiviikkona 5.7.2017 klo 13-14. Puhelin 050 5551652 ja sähköposti ari.svensk@kesko.fi. Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 4.8.2017 oheisen linkin kautta.
Tulosta
Takaisin ylös