Automyyjiä SEAT - myyntitiimiin

Suomi: Varsinais-Suomi, Turku, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 6.7.2017
Haku päättyy 28.7.2017
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on yli miljoonaa asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö maailman suurimman autokonsernin kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

VV-Autotalot Oy vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun merkittävimpänä autoalan toimijana ja laajentaa SEAT-myynti- ja huoltotoimintaansa pk-seudulla ja Turussa. SEAT Center tulee jatkossa palvelemaan SEAT-asiakkaita niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla kuin Turussakin.
Laajentuvan liiketoiminnan myötä uudistamme SEAT Center konseptia palvelemaan entistä paremmin autokaupan kuluttajamuutosta. Myynti, asiakaskohtaaminen, digitaaliset palvelut sekä myymäläverkoston kehitys ovat toimintamme keskiössä.


Etsimme
SEAT Center -myyntitiimiimme innovatiivisia myyntihenkilöitä, jotka haluavat olla rakentamassa Suomen suurinta SEAT-myyntiketjua.

Tehtävänäsi on omalla myyntityölläsi varmistaa SEAT Centereiden myynnin tavoitteiden toteutuminen, sekä uusien asiakkaiden hankkiminen kuluttaja- ja yrityskanavissa.

Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja olet työssäsi systemaattisen tehokas. Sinulla on rohkeutta pohtia tulevaisuuden automyynnin menetelmiä ja ajattelet sekä kaupallisesti että digitaalisesti. Olet tottunut tiimipelaaja, joka kykenee vastavuoroisen palautteen antamiseen ja saamiseen pienessä ja ketterässä myyntitiimissä.Toivomme sinulta vahvaa työkokemusta autojen myynnistä.

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi linkin ohjeiden mukaan 28.7.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä Helsinki, Espoo ja Vantaa toimipisteiden osalta antaa myyntipäällikkö Jaakko Arho, p. 050 3905 235. Turun toimipisteessä autotalon johtaja Sami Kivi, p. 0500 829 991.
Tulosta
Takaisin ylös