Myyjiä (30 h/vko) K-Citymarket Espoo Sello

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 17.7.2017
Haku päättyy 6.8.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISIÄ* MYYJIÄ K-CITYMARKET SELLON KÄYTTÖTAVARA OSASTOILLE

Innostutko kaupan tekemisestä ja nautitko asiakaspalvelusta? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyjiä (30 h/vko) käyttötavara osastoillemme. Työsuhteet solmitaan alkamaan syyskuun aikana.

Sinun tonttisi
Työskentelet myyjänä K-Citymarket Sellon käyttötavara osastoilla. Olet todellinen moniosaaja, joka palvelee asiakasta kaikilla kaupan osastoilla. Työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden esillepano, kauppakuntoon ja tavarankäsittelyyn liittyvät tehtävät sekä ajoittain kassatyöskentely. Tärkeä osa työtäsi on osaava myynti ja asiakaspalvelu.

Edellytämme aitoa kiinnostusta ja kykyä myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 6.8.2017 mennessä haku-painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tavaratalojohtaja Matti Alilonttiselta, matti.alilonttinen@citymarket.fi tai puh. 050 316 5552

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös