Työterveyshoitaja K-ryhmään

Suomi: Helsinki / Julkaistu 27.6.2017
Haku päättyy 15.8.2017
TYÖTERVEYSHOITAJA VANHEMPAINVAPAAN SIJAISEKSI K-RYHMÄÄN


Haluatko tulla toteuttamaan Keskon strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä? Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä esimiesten kanssa.

Sinun paikkasi
Haemme työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2017- 31.8.2018 Kesko-konsernin omaan työterveyshuoltoon. Työterveysasemamme sijaitsevat Pitäjänmäessä ja Hakkilassa. Vastaamme keskolaisten kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta pääkaupunkiseudulla ja panostamme entistä enemmän tavoitteelliseen OHS- toimintaan (työterveys - työhyvinvointi –työturvallisuus). Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti sekä omassa työterveyshuollossamme että valtakunnallisesti palveluntuottajien kanssa. Nykyiseen osaavaan yksikköömme kuuluu moniammatillinen, tosi mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä, -hoitajia ja työfysioterapeutteja sekä työterveyssihteerit ja työterveyspsykologi. Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Töissä K-ryhmässä
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin. Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa mielellään johtava työterveyshoitaja Satu Alanko puh. 050 5058867 / satu.alanko@kesko.fi, työterveyshuollon ylilääkäri Pirjo Anttila puh. 050 5026460 / pirjo.anttila@kesko.fi tai johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio, puh 050 348 9536 tai johanna.larkio@kesko.fi.

Toivomme sinun laittavan hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.8.2017 mennessä.
Tulosta
Takaisin ylös