Kampanja-asiantuntija K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 17.7.2017
Haku päättyy 13.8.2017
Kampanja-asiantuntijaa Keskon Päivittäistavarakauppaan

KESKO on johtavia toimijoita Suomen päivittäistavarakaupassa. Tarjoamme monipuolisia kauppapalveluja kuluttajille ja yritysasiakkaille Suomessa. K-ruokakaupan asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Ruokakesko toimii ketjuliiketoimintamallilla. Kesko johtaa ja kehittää K-ruokakauppaketjuja sekä vastaa niiden markkinoinnista, hankinta- ja logistiikkapalveluista, kauppapaikkaverkostosta ja kauppiasresursseista.

Keskon Tavarakauppa vastaa mm. tavarantoimittajasuhteista, ostamisesta, valikoima- ja hintahallinnasta sekä kampanjoinnista ja esillepanosuunnittelusta. Tavarakaupan Valikoima- ja Hintaohjaus –yksikön (VHO) Kampanjat -tiimin vastuulle kuuluvat kampanjoihin liittyvien toimintamallien ja järjestelmien kehittäminen, niiden valmentaminen ja neuvonta sidosryhmille sekä ketjujen yhteisen tekemisen kampanjakoordinointi.

Vahvistamme Kampanjat –tiimiä ja haemme uutta henkilöä Vantaan Hakkilaan (KV2)

KAMPANJA-ASIANTUNTIJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti syksyn aikana.

Kampanja-asiantuntijan tehtävään kuuluu SAP R3 -toiminnanohjausjärjestelmässä kampanjapohjien luominen ja jatkokäsittely sekä tuotelinjojen neuvonta ja kouluttaminen kampanjatietojen osalta. Tehtävään kuuluvat myös kampanjaprosessin eri vaiheissa tehtävät tarkistukset ja tarvittavat kampanjaylläpidot. Kampanja-asiantuntijan tehtävään sisältyy lisäksi järjestelmän kehitystarpeiden määrittäminen kampanjaylläpitojen osalta, kehitysprojekteihin osallistuminen sekä tarvittaessa markkinointimateriaalien työstö mediatoimistolle ja vedostarkastus.

Toivomme sinulta:
- tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta
- hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti MS Officen Excel ja SAP R/3 -osaaminen
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- paineensietokykyä
- reipasta asennetta työhön

Tehtävän hoitamisessa on eduksi SAP R3 -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus erityisesti kampanjaylläpitojen osalta sekä kokemus kampanjaprosessin joltakin osa-alueelta.

Tarjoamme runsaasti haasteita monipuolisten tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Timo Turunen ajalla 31.7 – 11.8.2017 puh. 050-502 3797

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen oheisen Hae! -painikkeen kautta 13.8.2017 mennessä.
Tulosta
Takaisin ylös