Ennustepäällikkö K-ryhmään

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 5.7.2017
Haku päättyy 9.8.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* ENNUSTEPÄÄLLIKKÖÄ KESKON PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPAAN


Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme ennustepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan K-ruokakauppojen tarvesuunnittelusta ja tarvesuunnittelumenetelmien kehityksestä.


Sinun tonttisi

Työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Toimitusketjun ohjauksessa Tuoretuotteet, hedelmät ja vihannekset -yksikössä Vantaan Hakkilassa. Vastaat kauppojen kysynnän ennustamisesta ja tilaustavan valinnasta kampanjatilanteissa vastuutavararyhmiesi osalta. Teet jatkuvaa ennustesuunnittelua yhteistyössä kauppojen, oston ja tavarantoimittajien kanssa. Apunasi toimii neljän täydennyssuunnittelijan tiimi. Keskeisiä tavoitteitasi ovat hyvä hyllysaatavuus, alhainen hävikki ja hyvä ennustetarkkuus.

Sinulla on kokemusta ja osaamista päivittäistavarakauppojen täydennyksestä ja ennustamisesta. Hahmotat laajasti kokonaisuuksia ja tunnet SAP-toiminnanohjausjärjestelmän. Työssä menestyminen vaatii vahvaa organisointi- ja yhteistyökykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä 2-3 vuoden ajalta. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, muu kielitaito ovat eduksi.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.


Meillä töissä

Meitä Keskolaisia yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme haasteita ja vastuuta, innostavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit.


Keskon päivittäistavarakauppa työnantajana

Keskon päivittäistavarakauppa on osa Kesko-konsernia. Kesko-konserni uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Kesko-konsernissa aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia löytyy moneen suuntaan.


Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen Hae! -painikkeen kautta 9.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Tero Luuppala, s-posti tero.luuppala@kesko.fi tai puh. 0500 456274, tavoitettavissa parhaiten to 6.7. klo 14-16, ma 10.7. klo 14-16 tai ti 8.8. klo 14-16.


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös