Tarvesuunnittelupäällikkö Keskon päivittäistavarakauppaan

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 30.6.2017
Haku päättyy 9.8.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* TARVESUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ KESKON PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPAAN


Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme tarvesuunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan keskusvaraston täydennyksestä ja K-ruokakauppojen kysynnän ennustamisesta.

Sinun tonttisi
Työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Toimitusketjun ohjauksessa Teollinen, kodintarvike, kosmetiikka ja käyttötavara -yksikössä Vantaan Hakkilassa. Vastaat keskusvaraston saatavuudesta ja vaihto-omaisuudesta vastuutavararyhmiesi osalta sekä kauppojen kysynnän ennustamisesta erityisesti kampanjatilanteissa. Apunasi toimii neljän täydennyssuunnittelijan tiimi. Yhteistyöverkostoosi kuuluu tavarantoimittajia Suomessa ja ulkomailla sekä sisäisiä yhteistyötahoja esimerkiksi kaupassa, ostossa ja logistiikassa.

Sinulla on kokemusta ja osaamista täydennyksestä ja ennustamisesta tukku- tai vähittäiskaupasta. Hahmotat laajasti kokonaisuuksia ja olet kehittänyt menestyksekkäästi prosesseja. Työssä menestyminen vaatii vahvaa organisointi- ja yhteistyökykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä 2-3 vuoden ajalta. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Meillä töissä
Meitä Keskolaisia yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme haasteita ja vastuuta, innostavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit.

Keskon päivittäistavarakauppa työnantajana
Keskon päivittäistavarakauppa on osa Kesko-konsernia. Kesko-konserni uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Kesko-konsernissa aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia löytyy moneen suuntaan.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 9.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Antti Lähde, s-posti antti.lahde@kesko.fi tai puh. 050 3875997, tavoitettavissa parhaiten pe 30.6. klo 15-17, pe 7.7 klo 8-10, ti 25.7 klo 15-17 ja ma 31.7. klo 15.30-17.
*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös