Fast food -työntekijöitä Burger King -ketjuun Lappeenrantaan

Suomi: Lappeenranta, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.6.2017
Haku päättyy 30.7.2017
Etsimme BURGER KING® Lappeenrantaan lisää Fast food-työntekijöitä.

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja, haluat olla osa kingiä jengiä ja ymmärrät vielä hyvän palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen.
Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, joustava ja innokas tarttumaan työhön, se riittää meille. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kyllä kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

Työnkuva on laaja ja monipuolinen. Tarjoamme joustavasti erilaisia tuntimääriä ja toivomme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Meistä kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin, ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Kingi jengi takaavaa sen, että tylsää sinulla ei ainakaan tule olemaan!

Voit tulla valituksi kingiin jengiimme, kun täytät sähköisen hakemuksen 30.7.2017 mennessä.BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.
”Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.” (BK® työntekijät)
Tulosta
Takaisin ylös