Boat Store Finland Oy ostaa Yamaha Center Vantaan liiketoiminnan Konekesko Oy:ltä

Yamaha Center Vantaan omistajuus vaihtuu, kun Boat Store Finland Oy ostaa Yamaha Centerin liiketoiminnan Konekeskolta. Sopimuksen mukaan liiketoiminta siirtyy Boat Store Finlandille 1.11.2016 lähtien.

Omistajuusvaihdoksen yhteydessä kahdeksan henkilöä siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden yrittäjän palvelukseen. Yamaha Center Vantaan toiminta jatkuu nykyisessä toimipisteessä Kehä III:n varrella Vantaan Tuupakassa. Toimintaa jatketaan Yamaha Center Vantaa nimellä.

Yamaha Center Vantaa on toiminut samassa liikepaikassa vuodesta 2005 lähtien. Tänä aikana liike on saavuttanut hyvän tunnettuuden ja vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudun johtavana moottoriveneiden, moottoripyörien ja vapaa-ajan ajoneuvojen kauppiaana.

Nyt Yamaha Center Vantaalla on sopiva ajankohta siirtyä eteenpäin uuden yrittäjän visiolla ja energialla. Yamaha-yhteistyö Boat Store Finlandin kanssa aloitettiin Raisiossa keväällä 2015. Uskon toiminnan ja yhteistyön laajentamisen Vantaalle lisäävän entisestään tyytyväisten asiakkaidemme määrää”, toteaa myyntijohtaja Kari Rautanen Konekeskolta. 

”Aloitamme uuden Yamaha Center -liiketoiminnan Vantaalla kiitollisena ja nöyränä. Palvelemme vahvalla ammattitaidolla sekä uusia että nykyisiä asiakkaita. Jatkamme Yamahan vahvalla brändillä sekä muilla alan johtavilla tuotemerkeillä”, toteaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

Yamaha Center Vantaan tämänhetkiset edustukset jatkuvat ennallaan. Edustuksessa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Buster-, Finnmaster-, Zodiac- ja TG-veneet, Muuli-venetrailerit sekä Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet.

Boom Bike Oy jatkaa Yamaha Motor ja Marine-tuotteiden huoltoyhteistyökumppanina samoissa tiloissa.

Lisätiedot:

Tomi Varjonen, toimitusjohtaja, gsm. 040 560 2169, e-mail tomi.varjonen@busterstore.fi, Boat Store Finland Oy

Kari Rautanen, myyntijohtaja, gsm.  040 740 3388, e-mail kari.rautanen@kesko.fi, Konekesko Oy    

www.konekesko.com, www.yamaha-center.fi          

 

Konekeskon vapaa-ajankonekauppa on jatkunut Yamaha Motor Companyn kanssa yli 50 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Finnmaster-, Zodiac- ja TG-veneet, Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Helly Hansen-, Baltic-, ja Marine Life -pelastus- ja kelluntaliivit, sekä laaja valikoima vapaa-ajan tarvikkeita ja varusteita. 

 

Myynnistä ja jälkimarkkinoinnista vastaa ammattitaitoinen myynti- ja huoltopisteverkosto. Yamarin-veneistä noin 70 % myydään tällä hetkellä vientimarkkinoilla. Päämarkkina-alueita viennissä ovat Ruotsi, Norja, Saksa ja Venäjä.

Konekesko kuuluu maatalous- ja konekaupan kokonaisuuteen, joka on osa Kesko-konsernia. Lue lisää www.kesko.fi

Takaisin ylös