Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


734 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2017

Suomalaiset syövät entistä monipuolisemmin kalaa

K-ruokakauppojen myyntitietojen mukaan suomalaiset syövät kalaa noin kerran viikossa. Vaikka lohi on edelleen myydyin kala, ostoskoriin päätyy entistä useammin myös muu kalalaji. Esimerkiksi tämän kesän trendi, savustaminen, lisää luonnonkalojen käyttöä. Kokosimme K-Plussa asiakastiedoista kartan, joka kertoo kalamieltymykset eri puolilla Suomea.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

14.06.2017 09:55

Uudet K-Supermarketit avautuvat Viikissä ja Niittykummussa

Pääkaupunkiseudulla avautuu torstaina 15.6. kaksi uutta K-Supermarketia. Helsingin Viikissä entinen Valintatalo on remontoitu lattiasta kattoon ja kauppa avautuu K-Supermarket Viikkinä. Espoon Niittykummussa puolestaan K-Supermarket Ruokaniitty avautuu uudessa metrokeskus Niityssä.

Media, Etelä-Suomi

14.06.2017 08:22

Onninen edistää muovin kierrätystä ja uusiokäyttöä Express-myymälöissä

K-ryhmä on sitoutunut EU:n tavoitteeseen, että vuoteen 2025 mennessä muovikasseja kulutetaan vuosittain korkeintaan 40 kassia asukasta kohden. Muovikassit aiheuttavat ongelmia päätyessään vesistöihin ja muualle luontoon. K-ryhmä kantaa huolta erityisesti Itämeren ja suurten järvistöjen roskaantumisesta.

Vastuullisuus, Yritys, Media

13.06.2017 10:39

Sofia Siili-Malinen K-Supermarketin ja kahden K-Marketin kauppiaaksi Orivedellä

Sofia Siili-Malinen (40) aloittaa K-Supermarket Oriveden uutena kauppiaana 1.elokuuta. Lokakuun alussa hänen luotsattavakseen siirtyy myös K-Market Orivesi ja ensi vuoden helmikuussa Oriveden aseman K-Market.

Media, Länsi-Suomi

13.06.2017 10:14

Niko Nylundin unelmat kauppiasurasta toteutuvat Viialan K-Market Maukkaan uutena kauppiaana

Niko Nylund (24) aloittaa kauppiasuransa Viialassa K-Market Maukkaan uutena kauppiaana 1. heinäkuuta. Hän lupaa tehdä kaupasta alueen houkuttelevimman ja elämyksellisimmän asiointipaikan.

Media, Länsi-Suomi

12.06.2017 11:27

Anu Syväluoma-Kettunen kahden K-Marketin kauppiaaksi Espoossa

Latokasken ja Nöykkiön K-Marketien kauppiaana aloittaa Anu Syväluoma-Kettunen (44). Siwasta ja Valintatalosta K-Marketeiksi muutetut kaupat kehittyvät jatkossa entistä tuoreemmiksi ja ruokaisammiksi lähikaupoiksi.

Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

09.06.2017 09:34

Takaisin ylös