Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


57 uutista ja tiedotetta

Syyskuu 2017

Salon Neste K Mariankadun uudistusremontti valmis – käyttöön uusi Kotipizza Go -palvelu

Kohta kuusi vuotta Neste K Mariankatua luotsanneet Neste K -kauppiaat Seppo ja Sirpa Varjus ovat saaneet Salon asemansa uudistusremontin päätökseen. Asemalla uudistuivat kahvila ruokineen, sisustus ja lisäksi asemalle aukeaa tänään valtakunnallisesti lanseerattava Kotipizza Go -palvelu.

Media, Lounais-Suomi

20.09.2017 10:08

Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa autettiin uhanalaisia vaelluskalakantoja

Lapiot heiluivat ja hymy oli herkässä Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa. Talkoot olivat laatuaan ensimmäiset osana K-ryhmän ja WWF:n monivuotista yhteistyötä Suomen uhanalaisten vaelluskalakantojen elvyttämiseksi. Inkoossa taimenten reitiltä poistettiin nousueste, ja Suomusjärvellä taimenelle rakennettiin kutusoraikkoja.

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi

18.09.2017 15:20

Sami Saarikallio aloittaa Porin K-Rauta Satakunnankadun kauppiaana

Vuodesta 2014 Turun K-Rauta K-maatalous Orikedon kauppiaana toimineet Sami ja Sanna Saarikallio, siirtyvät Porin K-Rauta Satakunnankadun kauppiasyrittäjiksi syyskuun lopussa. Sami Saarikalliolla on kokemusta Porin seudusta myös Rautakesko Yrityspalvelun aluemyyntipäällikkönä Turku-Pori-alueella. Hän lupaa kehittää K-Rautaa paikallisten asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, jotta asiointi olisi mahdollisimman helppoa.

Media, Lounais-Suomi

15.09.2017 09:06

Elokuu 2017

Kaartiset kahden K-Marketin kauppiaiksi Salossa

Tarja (43) ja Sauli (50) Kaartisen K-kauppiasura alkaa syyskuun lopussa, kun kokeneet kaupan ammattilaiset aloittavat K-Market Pahkavuoren kauppiaina Salossa. Marraskuussa Kaartisille siirtyy myös K-Market Hämeenojankatu. "Kauppa on juuri se paikka, jossa haluamme työskennellä", tuore kauppiaspari toteaa.

Media, Lounais-Suomi

31.08.2017 12:31

Loimaalla avataan Onninen Express ensimmäistä kertaa samassa kiinteistössä K-Raudan kanssa

Yritysasiakkaiden palvelut paranevat Loimaalla, kun ensimmäistä kertaa Suomessa Onninen Express –myymälä avataan samaan kiinteistöön K-Raudan kanssa. Samalla K-Rautaan rakennetaan yritysasiakkaille suunnattu K-Rauta Pro Center. Uudenlainen yhteinen kokonaisuus tarjoaa yritysasiakkaille helpompaa ja nopeampaa asiointia, kun K-Raudan rautakauppatarvikkeiden lisäksi voi noutaa LVI-, sähkö- ja kylmäalan sekä muut Onnisen teknisen alan tuotteet samalla käynnillä.

Media, Lounais-Suomi

01.08.2017 11:00

Heinäkuu 2017

Seinäjoen K-Citymarketit jakavat alakoululaisille 1 000 ilmaislippua Kalevan kisoihin

Seinäjoen alueen alakoululaiset saavat 1 000 ilmaislippua Kalevan kisoihin. Tempauksen takana ovat K-Citymarket Päivölä ja K-Citymarket Jouppi, jotka haluavat kannustaa ja innostaa lapsia liikunnan pariin. K-ryhmä on Seinäjoella 20.-23.7. järjestettävien Kalevan kisojen yhteistyökumppani.

Media, Lounais-Suomi , Länsi-Suomi

12.07.2017 13:10

Täl pual jokke maistuvat melonit, tois pual kurpitsat – katso mitä Turussa syödään

Ilpoisissa rouskutellaan korppuja ja Varissuolla vohveleita. Vertailimme K-Plussa-asiakkaiden ostoskoreja eri puolilla Turkua ja kokosimme yhteen Turun lähiöiden ja asuinalueiden yllättävät suosikkituotteet.

Media, Lounais-Suomi

12.07.2017 12:06

Ihalaiset neljän K-Marketin kauppiaiksi Turussa – luvassa lähiruokaa ja kyläkaupan tunnelmaa

Oili Ihalainen (42) ja Marco Ihalainen (47) aloittavat K-kauppiasuransa K-Market Kerttulinkadulla elokuussa. Tammikuuhun mennessä Ihalaisille siirtyvät vaiheittain myös Yliopistonkadun, Vartiovuoren ja Linnankadun K-Marketit.

Media, Lounais-Suomi

12.07.2017 08:36

Niko Rantala nelinkertaiseksi K-Market-kauppiaaksi Poriin

Niko Rantala (31) aloittaa K-kauppiasuransa K-Market Viikinäisten kauppiaana 7. elokuuta. Ensi huhtikuuhun mennessä Nikolle siirtyvät vaiheittain myös Kalevanpuiston, Tiilinummen ja Musan K-Marketit. Niko aikoo hurmata asiakkaansa erinomaisella asiakaspalvelulla.

Media, Lounais-Suomi

07.07.2017 09:26

Niina Sevón Maskuun avattavan uuden Neste K -liikenneasema Rivieran kauppiaaksi

Ensimmäinen uudisrakenteinen Neste K -liikenneasema avautuu valtatie 8:n Humikkalan liittymään, Rivieran yritysalueen viereen marraskuussa. Uuden liikenneaseman kauppiaaksi tulee Niina Sevón (37) Uudestakaupungista.

Media, Lounais-Suomi

06.07.2017 11:16

Takaisin ylös