Omat merkit Pirkka ja K-Menu

Pirkalla ja K-Menulla on keskeinen asema osana K-ruokakauppojen monipuolista valikoimaa.

Laatu ja edullisuus Pirkka-sarjan menestystekijöitä

Pirkka-tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus. Pirkka-tuotesarjan yli 2 500 tuotteella on merkittävä asema osana K-ruokakaupan kokonaisvalikoimaa. Noin 80 prosenttia tuotteista on elintarvikkeita, esimerkiksi peruselintarvikkeita kuten tuoreita kasviksia ja hedelmiä, lihaa, maitotuotteita sekä leipiä, mutta myös erikoisempia tuotteita, kuten etnisiä ruokia ja raaka-aineita. Muita Pirkka-tuoteryhmiä ovat esimerkiksi ruoanlaittoon, kattaukseen, kodinhoitoon ja hygieniaan liittyvät tuotteet.

Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteiden taustalla tehty työ ja hinta–laatusuhde vaikuttavat Pirkka-sarjan hyvään menestykseen.

Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata. Pirkka-sarjaan kuuluvia Pirkka Luomu -tuotteita on jo yli 100 ja Pirkka Reilun kaupan -tuotteita lähes 40, ja tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti.

Kotimainen tuote aina etusijalla Pirkka-sarjaan

Kotimainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Pirkka-tuotteita valmistetaan yli 150 yrityksessä ympäri Suomea. Tuoretuotteiden, kuten lihan ja lihajalosteiden, sekä nestemäisten maitotaloustuotteiden, kuten maitojen ja kermojen, kotimaisuusaste on erittäin korkea, jopa 100 prosenttia.

Kaikkiin Suomessa valmistettuihin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistajan nimi sekä paikkakunta. Ulkomaisiin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistusmaa. Tuotteissa on yli 400 suomalaista alkuperämerkittyä tuotetta: lähes 300 Hyvää Suomesta -, noin 40 Sirkkalehti- ja noin 60 Avainlippu -merkittyä tuotetta.

Lue lisää Pirkka-tuotteista ja seuraa mitä sarjassa tapahtuu: www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet.

K-Menu – Pieni hinta on katettu

Uuden K-Menu-sarjan valttina on edullisuus. K-Menu-tuotteet ovat laadukkaita ja arkeen sopivia perustuotteita, esimerkiksi tuorelihoja, lihajalosteita, makaroneja, mehuja, pakasteita ja säilykkeitä. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli juuri niissä tuotteissa, joissa hinnalla on kuluttajien valintapäätöksissä eniten merkitystä. Uusi K-Menu-sarja tarjoaa hintatietoisille asiakkaille mahdollisuuden säästää ruokamenoissa.

K-Menu-sarjan pakkaukset ovat värikkäitä ja ne erottuvat hyllystä raikkaalla ja hyvin tunnistettavalla ilmeellä. Sarja lanseerattiin keväällä 2014 ja se laajenee useaan sataan tuotteeseen.

Tuotteita voi arvioida Kotikriitikko-kuluttajasivustolla osoitteessa www.k-menu.fi.

Laatu varmistetaan Keskontuotetutkimuksessa

Kuluttajan on voitava luottaa tuotteiden ja niiden valmistusprosessien laatuun ja turvallisuuteen joka päivä. Siksi tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti. Jokaisen K-ruokakauppojen oman merkkituotteen, niin Pirkan, K-Menun kuin Euro Shopperinkin varmistetaan Keskon tuotetutkimuksessa. Vuosittain tutkitaan yli 10 000 tuotenäytettä.

Ruokakesko seuraa aktiivisesti ruokatrendejä sekä kuluttajien toiveita, ja omien merkkien valikoimia kehitetään myös niiden perusteella.

Voit antaa palautetta Pirkka-, K-Menu-, ja Euro Shopper -tuotteista osoitteessa www.k-ruoka.fi/palaute.

Takaisin ylös