Monipuoliset K-Plussa-edut

Suomen laajin ja monipuolisin kanta-asiakasohjelma tarjoaa K-Plussa-asiakkaille etuja lähes 3 000 ostospaikasta.

Paikalliset K-kauppiaat ja K-ryhmän ketjut tarjoavat K-Plussa-asiakkailleen henkilökohtaisesti kohdistettuja erityisetuja ja -palveluita. Kaikki K-Plussa-asiakkaat saavat myös merkittäviä hintatarjousetuja, jotka ovat tarjolla ainoastaan K-Plussa-korttia käyttäville asiakkaille. Lisäksi K-Plussa-pisteistä saatava etu on jopa 5 %.

K-Plussa-kortilla asiakas saa edut K-ryhmän kaupoissa sekä lukuisissa K-Plussa-yhteistyökumppaneiden toimipisteissä, kuten huoltoasemilla, ravintoloissa, kylpylöissä ja hotelleissa.

K-Plussa-etuja tarjotaan myös aikakausilehtitilauksista, autonvuokrauksesta, elokuvista sekä vakuutuksista.

Pirkka on K-ryhmän asiakaslehti, joka postitetaan 10 kertaa vuodessa K-ryhmän kauppoja aktiivisesti käyttäville K-Plussa-asiakastalouksille.

K-Plussan kanta-asiakkaan tärkeät nettiosoitteet ovat www.plussa.com ja www.pirkka.fi. Plussa.com palvelee K-Plussa-asiakasta tietopankkina, asiakkaan omien tietojen ja kiinnostuksen alueiden ylläpitokanavana sekä ostojen henkilökohtaisena seurantavälineenä. Pirkka.fi tarjoaa hyödyllistä tietoa ja ideoita arkeen kaikilta K-ryhmän tavara-aloilta. Plussan Facebook-sivuilla asiakkaan on helppo kysyä, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai kertoa mielipiteitään.

Takaisin ylös